Haarstrikjes en haarspeldjes


Unieke haarstrikjes en haarspeldjes handgemaakt door Happy Bliss. Om ons assortiment in haarstrikjes en haarspeldjes uniek te houden, blijft het assortiment wisselend en zal het steeds worden aangevuld met nieuwe items. Houd ons assortiment daarom goed in de gaten en scoor steeds de nieuwste items!

Meer weten over haarstrikjes en haarspeldjes?

Informatie over haarstrikken


Haarstrik groot

Een grote haarstrik is erg geschikt voor meisjes die al wat meer haar hebben. Je kunt hierbij denken aan ongeveer een leeftijd vanaf 4 à 5 jaar. De grote haarstrikken zijn zelfs geschikt voor volwassen dames en erg leuk te combineren met je outfit. Een grote haarstrik is ongeveer 6 cm breed.


Haarstrik klein

De kleine haarstrikken zijn geschikt voor wat jongere kindjes. De haarstrik is ook leuk bij jouw baby die net haartjes heeft gekregen. Let op! Gebruik de haarstrikken altijd onder toezicht van een volwassenen en laat jouw kindje dus nooit alleen met een haarstrik.


Haarclip

Haarclipjes van imitatieleer zijn echt helemaal in! Haarclipjes zijn erg leuk in combinatie met een staart of vlecht.


Twinnen met je dochter

Twinnen met je dochter, hoe leuk is dat! Aangezien de grote haarstrikken ook geschikt zijn voor volwassen dames, is het leuk om deze te twinnen met je dochter. Wanneer je dochter al wat ouder is, kun je beide kiezen voor een grote haarstrik. Wanneer je dochter nog wat jonger is, kun je zelf kiezen voor een grote haarstrik en een kleine voor je dochter.


Handgemaakt met liefde

Alle haarstrikken en haarclipjes worden met liefde handgemaakt. Om ons assortiment wisselend te houden is er een beperkte voorraad per kleur beschikbaar. Dit betekent dat iedere haarstrik en clip uniek! Wil je een uniek haar accessoires waar niet iedereen in loopt? Dan is de lijn in haar accessoires echt iets voor jouw kindje.


Cadeau geven

Het is ook erg leuk om de haarstrikken cadeau te geven. Vooral voor kinderfeestjes zijn de haarstrikken erg leuk en vallen goed in de smaak bij de jarige jop! De haarstrikken worden nooit los geleverd en zitten altijd gezamenlijk op een kaartje. Ziet er dus extra leuk uit!


Veiligheid

Laat jouw kindje nooit alleen met een haarstrik. Gebruik de haarstrikken altijd onder toezicht van een volwassenen.