Bibs speen


De trend gaat inmiddels heel de wereld over, de Bibs speen is ontzettend populair! De speen heeft niet alleen verantwoorde eigenschappen, maar heeft ook nog eens een gave look! Door de vele kleuren kun je de Bibs speentjes eindeloos combineren met de outfit van je kindje.  De Bibs fopspeen is gemaakt van natuurrubber en is vrij van de schadelijke stoffen BPA en PVC. Door het natuurrubber vormt de speen naar de mond van de baby en door de vorm bootst het een tepel na. Bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat het zuigreflex van het kindje wordt ondersteund!

Meer weten over de Bibs speen?  

Informatie over de Bibs speen

De Bibs speen is er in allerlei verschillende kleuren. Ze hebben een leuke retro stijl en zijn vrij goedkoop.


Bibs speen maten

De Bibs speentjes zijn er in verschillende maten:

Bibs speen maat 1: 0 tot 6 maanden

Bibs speen maat 2: 6 tot 18 maanden

Bibs speen maat 3: 18+ maanden

Aangezien de Bibs speen maat 2 de meest gangbare maat is, is dat de enige maat die wij momenteel in ons assortiment hebben. Maat 1 en maat 2 verschillen minimaal van elkaar, waardoor maat twee vaak al gebruikt wordt vanaf +/- 2 à 3 maanden. De maten 1, 2 en 3 worden ook wel omschreven als T1, T2 en T3.


Waarom kiezen voor een Bibs speen?

Buiten dat deze fopspeen erg populair en trendy is, heeft deze speen ook belangrijke eigenschappen. De Bibs speentjes zijn namelijk gemaakt van natuurrubber. Dit betekent dat de spenen 100% BPA en PVC vrij zijn. Daarbij is de Bibs speen ontwikkeld om het zuigreflex van het kindje te ondersteunen en bootst het de vorm van een tepel na. Het schild van de speen is rond en gemaakt van polypropyleen. Door de ronde vorm voorkomt het schuren en irritatie aan de huid. Tevens zitten er drie gaten in de schild, waardoor het kindje niet kan stikken.


Bibs speen Night

Bibs Night geeft licht in het donker. De ring van de speen geeft namelijk een glow in the dark effect. Dit is echt een ideale uitkomst voor papa's en mama's! In het donker heb je dit speentje namelijk zo gevonden. Deze speen wordt ook wel Bibs glow genoemd.


Bibs speen gratis verzenden

Vanaf 3 stuks worden onze de Bibs spenen gratis verzonden. Je dient dan wel voor dit pakket te kiezen.


Alle informatie die je nodig hebt!

Wil je nog meer informatie over de deze speen? Lees dan onze blog over de Bibs speen! In deze blog vind je alle informatie over het gebruik van de speen en het onderhouden ervan.