Bijtringen


Auw, doorkomende tandjes! Voor je kindje kan het heel vervelend zijn als de tandjes beginnen door te komen. Een bijtring van Natruba kan dan veel verlichting geven. Niet alleen fijn voor je kindje, maar ook voor jou. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken, de bijtringen van Natruba zijn gemaakt van natuurrubber en vrij van BPA en PVC. Ze zijn al geschikt voor je baby vanaf 0 maanden. Tevens zijn de bijtringen handgemaakt, waardoor ze er echt prachtig uitzien en ze zijn ook nog eens heel zacht.

Meer weten over de natuurrubber bijtring?


Informatie over de bijtring


Wat is een bijtring?

Een bijtring is ervoor gemaakt om de pijn te verzachten bij doorkomende tandjes. Bij een baby van 6 maanden beginnen de tandjes vaak door te komen, wat pijn en ongemak aan het tandvlees veroorzaakt. Een bijtring is daarvoor een erg goede optie. Pijn wordt verlicht en de handjes worden hierdoor vaak minder in de mond gestoken.


Welke bijtring is goed?

Een bijtring van Natruba is erg geschikt. Deze bijtring is gemaakt van natuurrubber en daardoor vrij van BPA. BPA is een chemische stof die veel wordt gebruikt bij het maken van kunsstof producten. Wanneer men te veel BPA binnenkrijgt kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid. Baby's en kinderen zijn zelfs gevoeliger voor deze stof. Een bijtring van Natruba kan jouw kindje veilig gebruiken!


Vanaf welke leeftijd een bijtring gebruiken?

Meestal krijgt een baby van 6 maanden doorkomende tandjes. Een bijtring kan dan helpen om de pijn bij doorkomende tandjes te verlichten. Echter zijn de bijtringen van Natruba al geschikt vanaf 0 maanden.


Waarom een bijtring niet in de vriezer?

Het is zeker niet aan te raden om een bijtring in de vriezer te stoppen. Dit is veel te koud bij gebruik. Tevens zijn de bijtringen van Natruba gemaakt van natuurrubber. Wanneer je deze dan in de vriezer stopt, kan het het natuurrubber schaden.