Slabbetjes


"Wat eten we vandaag?" Is de enige vraag waar jij je nog zorgen over hoeft de maken! De slabbetjes met opvangbakje van Mushie zijn echt een uitkomst. Het scheelt een hoop opruimwerk, ze zijn bestand tegen vlekken, nemen geen water op en zijn super snel en makkelijk schoon te maken. Tevens zijn de slabbetjes gemaakt van Food-Grade siliconen en zijn ze BPA- en Ftalaatvrij. Hierdoor kan je kindje lekker eten, zonder dat jij na hoeft te denken over eventuele schadelijke stoffen in dit gebruiksartikelen.

Meer weten over de Mushie slab?

Informatie over de Mushie slab


Slab met opvangbakje

De slabbetjes van Mushie hebben een handig opvangbakje. Het voordeel van dit opvangbakje is dat het enorm veel scheelt met het opruimen na de maaltijd. De etensresten liggen niet over je hele vloer, maar zijn grotendeels opgevangen in het opvangbakje! Tevens heeft de slab een afgeronde en ingebouwde nekbevestiging voor een goede pasvorm


Snel schoon

De siliconen slabbetjes zijn gemakkelijk schoon te maken met een water en zeep. Tevens zijn de slabben bestand tegen vlekken.


Veilig voor jouw kindje

De slab is helemaal veilig voor jouw kindje. De slabbetjes zijn namelijk gemaakt van food-grade siliconen. Dit betekent dat de slabbetjes vrij zijn van de chemische stof BPA.