Verzorging


Wist je dat er in heel veel van de verzorgingsproducten schadelijke ingrediënten zitten? Al die schadelijke producten zijn niet goed voor de huid van je kindje en voor het milieu. Daarentegen is Naïf een betrouwbaar huidverzorgingsmerk. In de producten zitten alleen natuurlijke ingrediënten die de huid van je baby echt nodig heeft, zoals bijvoorbeeld avocado en zoete amandel.

Meer weten over Naïf Care?

Informatie over Naïf Care


Naïf voor baby

Naïf Care is een betrouwbaar en natuurlijk huidverzorgingsmerk voor baby en kind. Verzorgingsproducten van Naïf zijn niet alleen vriendelijk voor de huid van jouw kindje, maar zijn ook nog eens goed voor de natuur. De verzorgingsproducten zijn zelfs al te gebruiken voor jouw newborn. Naïf heeft hun verzorgingsproducten zo gemaakt dat het de natuurlijke beschermlaag van jouw baby niet aantast. Naïf heeft inmiddels ook een lijn voor vrouwen.


Waarom Naïf?

Naïf is betrouwbaar voor de huid van je kindje en goed voor het milieu. In de verzorgingsproducten van Naïf zitten natuurlijke ingrediënten, die de huid echt nodig heeft. Dit is tegelijkertijd ook beter voor het milieu. Tegenwoordig zitten er namelijk enorm veel chemische middelen in verzorgingsproducten, die via het douchputje of de oceaan in het milieu belanden. Met Naïf ben je dus niet alleen goed bezig voor de huid van jouw baby, maar ook voor het milieu. Tevens is Naïf vegan, dierproefvrij en glutenvrij!Happy Bliss