Blog

Lees hier alles wat je nodig hebt voor jouw kindje en over de nieuwste producten van Happy Bliss!

Baby's eerste sinterklaas!

De eerste keer Sinterklaas vieren met je kindje is super leuk! Ook al krijgt je baby er vaak nog weinig van mee, kun je het ontzettend gezellig maken. Je hoeft nog niet naar een optocht, maar dat kan natuurlijk wel. Thuis Sinterklaas vieren met familie kan ook super gezellig zijn.

Baby's eerste sinterklaas

Checklist zwangerschap: alles wat je moet regelen!

Wauw je bent zwanger, gefeliciteerd! In deze negen maanden groeit er een prachtig klein wonder in je buik. Je hebt vast wel eens van het zwangerschapskwaaltje "vergeetachtigheid" gehoord? Met deze checklist vergeet je in ieder geval niet wat je allemaal moet regelen! Wij hebben alle zaken voor je op een rijtje gezet!Voor het eerst zwemmen met je baby: handige tips!

De eerste keer zwemmen met je baby, superleuk! Maar vanaf wanneer mag je baby nu eigenlijk zwemmen? Wat heb je nu allemaal nodig? Hoe zit het met omkleden? Kun je beter kiezen voor vrij zwemmen of babyzwemmen? Wij hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet!


De 5 leukste kraamcadeaus!

Eindelijk is het zover, het kindje van je familie, vrienden of kennissen wordt geboren. Maar wat moet je nu eigenlijk geven?

Een kraamcadeau kiezen kan ontzettend lastig zijn. Daarom helpen wij jou graag een handje. Voor een leuke prijs heb je al een ontzettend gaaf kraamcadeau en kom je goed voor de dag bij de kersverse ouders!Bibs spenen zijn helemaal hot!

Ben jij ook helemaal weg van Bibs spenen? De Bibs Fopspeen is gemaakt van natuurrubber. Hier lees je meer informatie over de Bibs Fopspeen en hoe je hem gebruikt.