Blog

Lees hier alles wat je nodig hebt voor jouw kindje en over de nieuwste producten van Happy Bliss!

Hoogsensitief kind, dit wil je weten wanneer

je kind hooggevoelig is.

Heb je het idee dat jouw kind hoogsensitief is? Dan lees je hier de nodige informaite. Daarnaast hebben we 10 tips voor je op een rijtje gezet over hoe je het beste met een hooggevoelig kind om kan gaan.

Baby zwemzitje panter roze 0-1 jaar

Deze panter items van Swim Essentials mogen deze zomer niet ontbreken!

Heerlijk toch? Het wordt lekker weer, de zon schijnt, de temerpatuur stijgt en iedereen is vrolijk. Nu wil je het liefst samen met je kinderen een verfrissende duik in het zwembad nemen. Dat kan natuurlijk niet zonder deze leuke panter musthaves. Misschien wil je een badje in de tuin opzetten, ga je ergens zwemmen, ga je naar de zee of heerlijk op vakantie. Dan mogen deze items van Swim Essentials niet ontbreken!

Baby zwemzitje panter roze 0-1 jaar

Alles wat je wilt weten over de natuurrubber bijtring van Natruba.

Natuurrubber bijtringen, geen zorgen meer maken over wat je kindje in zijn mond stopt! Tegenwoordig zitten er enorm veel schadelijke stoffen in bijtringen en ander speelgoed. Vooral jonge kinderen stoppen veel in hun mond en daarom wil je er zeker van zijn dat je je geen zorgen hoeft te maken over de producten waar jouw kindje mee speelt.

Samen met je kindje op berenjacht! (inclusief winactie)

In iedere straat zie je een beer voor het raam staan. Berenjacht is dan ook echt razendpopulair geworden. Corona heeft een grote impact op iedereen. Het is dan ook super fijn voor jou en je kindje om even afgeleid te zijn van wat er momenteel in de wereld speelt.

Om berenjacht nog leuker te maken hebben wij ook nog een hele leuke winactie voor jullie! Bekijk snel de berenjacht kleurplaat, om mee te kunnen doen aan deze te gekke kleurwedstrijd.

Leuke kinderspellen voor binnen, om verveling te voorkomen!


De komende periode zullen we met zijn allen een stuk meer binnen huis doorbrengen. Sinds Corona ook ons land heeft binnengedrongen, moeten we er met zijn allen ontzettend hard aan werken om verdere besmetting te voorkomen. Houd je dus vooral aan de richtlijnen van het RIVM. Blijf zoveel mogelijk binnen, beperk sociale contacten, was je handen vaak en houd 1,5 meter afstand.


Om deze dagen door te komen hebben we een aantal leuke kinderspellen voor binnen voor je op een rijtje gezet. Een aantal zal je al kennen en een aantal zullen misschien wat nieuwer voor je zijn.

Wanddecoratie babykamer, deze zijn het leukst!


Een wanddecoratie voor op de babykamer, maar wat kies je? Doordat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn, kan een keuze maken soms erg lastig zijn. Wij hebben voor jou een aantal trends op een rijtje gezet.

Baby uitzetlijst:

alles wat je nodig hebt!


Wanneer je zwanger bent wil je zo snel mogelijk alle spulletjes in huis hebben voordat je baby komt! Ruim op tijd wil je de babykamer klaar hebben, de eerste kleertjes gekocht hebben en alle verzorgingsproducten op een rijtje hebben staan. Met deze handige checklist weet je zeker dat je niks vergeet! Een aantal producten zal je niet direct nodig hebben, maar zijn al wel handig om alvast in huis te halen.

Eerste hulp bij Social Media felicitaties na de geboorte!


Is je kindje net geboren? Dan deel je dit grote nieuws vaak als eerste met familie en goede vrienden. Nu denk je na alle belletjes even rustig bij te kunnen komen. Even later kijk je op Social Media en zie je de eerste felicitaties al binnenkomen. Wij hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet om dit te kunnen voorkomen!

Baby's eerste sinterklaas

Zo organiseer je een te gekke baby shower!

Is er iemand in je familie of vriendenkring zwanger? Dan is het voor de toekomstige mama altijd ontzettend leuk om verast te worden met een te gekke babyshower. Zo laat je samen met een leuk gezelschap blijken dat jullie niet kunnen wachten om de baby te ontmoeten. Met deze handige tips kun jij de babyshower tot een groot succes brengen.


Baby's eerste sinterklaas!

De eerste keer Sinterklaas vieren met je kindje is super leuk! Ook al krijgt je baby er vaak nog weinig van mee, kun je het ontzettend gezellig maken. Je hoeft nog niet naar een optocht, maar dat kan natuurlijk wel. Thuis Sinterklaas vieren met familie kan ook super gezellig zijn.
Checklist zwangerschap: alles wat je moet regelen!

Wauw je bent zwanger, gefeliciteerd! In deze negen maanden groeit er een prachtig klein wonder in je buik. Je hebt vast wel eens van het zwangerschapskwaaltje "vergeetachtigheid" gehoord?Met deze checklist vergeet je in ieder geval niet wat je allemaal moet regelen! Wij hebben alle zaken voor je op een rijtje gezet!
Voor het eerst zwemmen met je baby: handige tips!

De eerste keer zwemmen met je baby, superleuk! Maar vanaf wanneer mag je baby nu eigenlijk zwemmen? Wat heb je nu allemaal nodig? Hoe zit het met omkleden? Kun je beter kiezen voor vrij zwemmen of babyzwemmen? Wij hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet!


De 5 leukste kraamcadeaus!

Eindelijk is het zover, het kindje van je familie, vrienden of kennissen wordt geboren. Maar wat moet je nu eigenlijk geven?

Een kraamcadeau kiezen kan ontzettend lastig zijn. Daarom helpen wij jou graag een handje. Voor een leuke prijs heb je al een ontzettend gaaf kraamcadeau en kom je goed voor de dag bij de kersverse ouders!
Bibs speen, alle informatie die je nodig hebt!

Een Bibs speen is inmiddels een van de bekendste spenen in Nederland. Het gebruik van de Bibs speen wil je graag zo hygiënisch en veilig mogelijk doen. Wij hebben alle informatie die je nodig hebt op een rijtje gezet. Van het eerste gebruik van de speen tot de verschillende maten.