De 5 leukste kraamcadeaus!

Een leuk kraamcadeau kiezen kan ontzettend lastig zijn! Je kent het gevoel, eindelijk is het zover... Het kindje van je familie, vrienden of kennissen wordt geboren. Maar wat moet je nu eigenlijk geven? Wij helpen jou graag een handje en hebben voor jou de vijf leukste kraamcadeau's op een rijtje gezet. Voor een leuke prijs heb je al een ontzettend gaaf cadeau en kom je goed voor de dag bij de kersverse ouders!

Nijntje knuffel

Tegenwoordig is ribstof helemaal in. Deze Nijntje knuffels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Erg leuk voor op de babykamer, maar ook om lekker mee te knuffelen. Deze nijntje knuffels zijn gemaakt van zacht materiaal en zijn van mooie kwaliteit. Perfect om te geven als kraamcadeau!

Bekijk het assortiment Nijntje knuffels.


Verzorgingsproducten van Naïf

Naïf is een prachtig merk in verzorgingsproducten. Wij zijn er helemaal fan van! Zij gebruiken namelijk alleen natuurlijke ingrediënten en geen onnodige toevoegingen. Beter voor de huid van het kindje en beter voor het milieu. Veel verzorgingsproducten verdwijnen namelijk via het doucheputje in het milieu. Met dit mooie merk, kunnen we gelijk wat terugdoen voor onze mooie en bijzondere wereld! Vooral de mini-set is erg leuk om te geven als kraamcadeau, zo kunnen de kersverse ouders de verschillende verzorgingsproducten uittesten!

Bekijk het Naïf assortiment.

Houten speelgoed

Iets wat al jaren bestaat en nog steeds helemaal in is, houten speelgoed! Vooral het houten speelgoed van het merk Little Dutch is erg leuk. Zij gebruiken leuke kleuren, waardoor het er erg stijlvol uitziet en tevens tijdloos blijft. Zo geef je helemaal iets anders dan anders. Ontzettend leuk, omdat het kindje het cadeau op wat latere leeftijd kan gaan gebruiken.

Bekijk het assortiment houten speelgoed.

Bibs speen

Iedereen kent ze wel, de geweldige Bibs spenen uit Denenmarken! Gemaakt van 100% natuurrubber, vrij van BPA en PVC. De speen ondersteunt het zuigreflex van het kindje en bootst de vorm van een tepel na. Door het natuurrubber vormt de speen zich naar de mond van het kindje. Bij iedere ouder kun je hier goed mee voor de dag komen! Kies bijvoorbeeld voor de Bibs speen maat 2, deze is bruikbaar vanaf 6 maanden. Ouders kopen zelf vaak al spenen voor de eerste paar maanden.

Bekijk het assortiment Bibs spenen.

Natruba bijtring

Ook deze bijtring is gemaakt van 100% natuurrubber en zijn vrij van BPA en PVC. Tevens zijn deze mooie bijtringen handgemaakt. Het merk is ontstaan door bezorgde ouders uit Denenmarken, die het belangrijk vonden dat hun kindje met verantwoorde producten kon spelen. Een product van echte kwaliteit!

Bekijk het assortiment Natruba bijtringen.


Ook interessant!

Zo organiseer je een te gekke babyshower!


Bibs speen, alle informatie!


Social Media na de geboorte!