De 5 leukste kraamcadeaus!

Eindelijk is het zover, het kindje van je familie, vrienden of kennissen wordt geboren. Maar wat moet je nu eigenlijk geven? Een kraamcadeau kiezen kan ontzettend lastig zijn. Daarom helpen wij jou graag een handje. Voor een leuke prijs heb je al een ontzettend gaaf kraamcadeau en kom je goed voor de dag bij de kersverse ouders!

Nijntje knuffel

Tegenwoordig is ribstof helemaal in. Deze Nijntje knuffels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Erg leuk voor op de babykamer, maar ook om lekker mee te knuffelen. Deze nijntje knuffels zijn gemaakt van zacht materiaal en zijn van mooie kwaliteit.

Bekijk het assortiment Nijntje knuffels.

Verzorgingsproducten van Naïf

Naïf is een prachtig merk in verzorgingsproducten. Wij zijn er helemaal fan van! Zij gebruiken namelijk alleen natuurlijke ingrediënten en geen onnodige toevoegingen. Beter voor de huid van het kindje en beter voor het milieu. Veel verzorgingsproducten verdwijnen namelijk via het doucheputje in het milieu. Met dit mooie merk, kunnen we gelijk wat terugdoen voor onze mooie en bijzondere wereld!

Bekijk het Naïf assortiment.

Houten speelgoed

Iets wat al jaren bestaat en nog steeds helemaal in is, houten speelgoed! Vooral het houten speelgoed van het merk Little Dutch is erg leuk. Zij gebruiken leuke kleuren, waardoor het er erg stijlvol uitziet en tevens tijdloos blijft. Zo geef je helemaal iets anders dan anders, omdat het kindje het op wat latere leeftijd kan gaan gebruiken.

Bekijk het assortiment houten speelgoed.

Bibs speentjes

Iedereen kent ze wel, de geweldige Bibs spenen uit Denenmarken! Gemaakt van 100% natuurrubber, vrij van BPA en PVC. De speen ondersteunt het zuigreflex van het kindje en bootst de vorm van een tepel na. Door het natuurrubber vormt de speen zich naar de mond van het kindje. Bij iedere ouder kun je hier goed mee voor de dag komen! Kies bijvoorbeeld voor de Bibs speen maat 2, deze is bruikbaar vanaf 6 maanden. Ouders kopen zelf vaak al spenen voor de eerste paar maanden.

Bekijk het assortiment Bibs spenen.

Natruba bijtring

Ook deze bijtring is gemaakt van 100% natuurrubber en zijn vrij van BPA en PVC. Tevens zijn deze mooie bijtringen handgemaakt. Het merk is ontstaan door bezorgde ouders uit Denenmarken, die het belangrijk vonden dat hun kindje met verantwoorde producten kon spelen.

Bekijk het assortiment Natruba bijtringen.