Wanddecoratie babykamer, deze zijn het leukst!


Een wanddecoratie voor op de babykamer... Wat kies je? Bekijk hier de leukste wanddecoraties! De babykamer zal stralen.

Houten wanddecoratie

Een foto op hout is tegenwoordig helemaal in. Het is stijlvol, straalt rust uit en past bijna op iedere babykamer. Doordat je een eigen foto kiest, heb je een unieke wanddecoratie. Nu komt uiteraard de volgende vraag… Welke foto kies je?


Belangrijke tips bij het kiezen van een geschikte foto!

Kies altijd een foto die past bij het interieur van de babykamer. Wanneer de babykamer is ingericht met verschillende of felle kleuren, is het misschien verstandiger om te kiezen voor een rustige foto met lichtere kleuren. Wanneer de babykamer juist heel rustig van kleur is, is het juist vaak leuker om voor wat sprekendere kleuren te kiezen.


Voornamelijk brengt je baby slapend door op de babykamer. Dit betekent dat veel ouders er voor kiezen om zo min mogelijk afleiding te creëren. Wanneer je dus voor een hele drukke wanddecoratie kiest, kan het voor afleiding zorgen. Kies je toch voor een wat drukkere wanddecoratie, is het misschien handig om goed na te denken waar je hem neerhangt.


Babykamer met een thema

Heb je een babykamer met een thema? Dan is het leuk om deze wanddecoratie hierop aan te passen! Heb je bijvoorbeeld een jungle thema, dan zijn foto’s van dieren juist heel erg leuk.


De eerste babyspullen

Ben je er ook schuldig aan om van alle spullen die je voor je toekomstige kindje hebt gekocht foto's te maken? Wist je dat het ook ontzettend leuk kan zijn om hier een wanddecoratie van te maken! Super leuk om van het eerste knuffeltje, baby sokjes, speenntjes, kleding, etc. een foto te maken. Deze foto's kunnen zo'n leuke sfeer toevoegen aan de babykamer.

Foto’s van de natuur

In combinatie met een houten wanddecoraties kunnen foto’s van de natuur heel erg spreken. Zo kan een foto van een prachtig bosgebied, een enorme frisse blik aan de kamer geven. Een foto van de zee past juist weer heel erg bij een kamer met bijvoorbeeld een strand thema.


Newborn foto’s

Het is ook ontzettend leuk om een foto van je eigen kindje op de babykamer te plaatsen! Je kunt ervoor kiezen om professionele foto’s te laten maken door een fotograaf, maar je kan uiteraard ook zelf foto’s maken. Zorg er dan voor dat je in een wat lichtere kamer foto’s maakt, dan zijn de foto’s vaak het mooist. Probeer zowel bij beide mogelijkheden ook weer rekening te houden dat de wanddecoratie past bij de babykamer! Wanneer je voor een foto van je pasgeboren baby kiest, betekent het uiteraard wel dat je de wanddecoratie pas na de geboorte aan de babykamer kan toevoegen. Ook kunnen detail foto's hierin erg leuk zijn.

Op onze website bestel je jouw unieke houten wanddecoratie met foto.

Posters

Ook posters kunnen super veel sfeer geven. Tegenwoordig zijn posters met een leuke quote een echte trend. Daarbij zijn ze een stuk goedkoper dan een foto op hout. Je kunt voor een echte sprekende of wijze tekst kiezen of juist een tekst die perfect bij jouw kindje past.

Poster "Dream BIG little one"

Neem een kijkje in ons assortiment posters. Zelf door ons ontworpen en daarom echt uniek!

Wandecoratie met naam

Iets waar je 9 maanden over na hebt gedacht is de naam van je kindje. De naam van jouw kindje is uniek en jouw kindje zal deze naam zijn of haar hele leven dan ook met zich meedragen. Hoe mooi is het dan, wanneer je deze naam kan vereeuwigen op een wanddecoratie. Bij Happy Bliss kun je deze wanddecoratie met naam naar eigen smaak laten ontwerpen.

Wanddecoratie met naam

Wil je ook een luxe houten wanddecoratie met naam? Neem snel een kijkje!

Ook interessant!

Zwangerschap checklist!EHBO bij Social Media felicitaties!


Voor het eerst zwemmen met je baby!