I.V.M. VAKANTIE WORDEN GEPLAATSTE BESTELLINGEN VERZONDEN OP 07-08-2020

Happy Bliss

Happy Bliss is de webshop voor baby & kind. Je shopt bij Happy Bliss de leukste merken! Het assortiment draagt bij aan een veilige en verantwoorde opvoeding. Laat jouw kindje uitgroeien tot de mini versie van jezelf!


Over Happy Bliss...

Hi, ik ben Kaylee en ben sinds 15 augustus 2019 de trotse eigenaresse van de webshop Happy Bliss! De webhop is gevuld met met mijn eigen ontworpen producten die vallen onder het merk Happy Bliss en met producten van andere gave merken. Alle producten zijn erop gericht om jouw kindje op een verantwoorde en veilige manier op te laten groeien. Dat is namelijk iets wat ik ontzettend belangrijk en is dan ook een belangrijk onderdeel van de visie achter mijn webshop.


Creatief bezig zijn vind ik ontzettend leuk. Dat is ook een van de redenen waarom ik in 2016 mijn eigen bedrijf in fotografie ben gestart. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfsmanagement MKB. Ik heb toen mijn bedrijf verder uitgebouwd, maar dat groeide al snel uit naar een andere richting wat meer verband had met mijn gevolgde opleiding, waardoor ik minder ging fotograferen. Ik miste de creativiteit toch wel erg maar vond het een goede keuze om me minder op het fotograferen te gaan richten, waardoor ik besloot dat het tijd was om mijn grote droom na te jagen. Ik heb namelijk als klein meisje altijd al de droom gehad om mijn eigen merk voor baby en kind te beginnen. Zo ontstond Happy Bliss...


Een webshop voor baby & Kind met een assortiment wat bijdraagt aan een opvoeding die verantwoord en veilig is. Tevens wordt het steeds belangrijker om bij te dragen aan een mooiere wereld. Ook hier proberen wij met ons assortiment aan bij te dragen.
  

Waarom de naam Happy Bliss?

Wist je dat Bliss geluk betekent? De naam zegt dus eigenlijk al genoeg!


Vrolijk & gelukkig... Buiten een goede gezondheid is er niks belangrijkers dat jouw kindje volijk en gelukkig opgroeit in een veilige omgeving.