I.V.M. VAKANTIE WORDEN GEPLAATSTE BESTELLINGEN VERZONDEN OP 07-08-2020

Wanddecoraties


Een wanddecoratie met de naam van jouw kindje? Leuk voor op de baby- of kinderkamer. Helemaal naar jouw smaak te ontwerpen! Ook super gaaf zijn onze foto's op hout!

Meer weten over de wanddecoraties?

Informatie over de wanddecoraties


Houten wanddecoratie

Onze luxe houten wanddecoraties zijn opgebouwd uit meerdere verlijmde lagen, waardoor het geen last heeft van werking in het materiaal. Tevens worden de groeven in de wanddecoratie gefreesd, waardoor het idee gewekt wordt dat het losse planken zijn. Dit geldt zowel voor de wanddecoratie naam op hout als foto op hout.


Naam op hout

De foto op hout kennen we inmiddels allemaal, maar hoe leuk is het om de naam van jouw kindje te vereeuwigen op een luxe houten wanddecoratie. De wanddecoratie is helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Heb je een ander idee, dan de keuzemogelijkheden bij de wanddecoratie aangeven. Stuur dan een mailtje naar hello@happy-bliss.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.


Foto op hout

Een foto op hout is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het staat erg leuk en geeft een mooie sfeer aan de kamer. Ook op de kinderkamer is een foto op hout erg leuk. Je kunt dan denken aan het eerste setje kleding, een echo foto of een leuke foto van het kindje zelf. Een foto op hout geeft oneindig veel mogelijkheden!