Mushie

Slab met opvangbakje

Wat is Mushie?

Mushie is een bedrijf met producten voor baby's en kinderen. Zij zijn bekend door hun siliconen slabben met een opvangbakje. Het merk Mushie is ontstaan, doordat Mushie tijdens haar zwangerschap erg ziek was, waardoor zij niet meer kon werken en bedrust moest houden. Mushie wilde er zeker van zijn dat haar bedrust het helemaal waard was en wilde alles perfect doen voor haar toekomstige kindje. Ze was uren bezig met het ontwerpen van de kinderkamer. Toen ze naar producten zocht voor haar baby, kwam ze erg veel producten gemaakt van plastic tegen. Dit leek haar niet de juiste keuze voor haar baby en milieu vriendelijke producten waren erg prijzig. Zo ontstond het merk Mushie! Negen maanden later werd niet alleen haar prachtige zoon geboren, maar was er ook een nieuw merk op de wereld gezet!

Mushie slab met opvangbakje

Wat is Mushie slab?

Een Mushie slab is een slabbetje met opvangbakje. De slab is gemaakt van food-grade siliconen en is daardoor vrij van de schadelijke stoffen BPA en PVC. Tevens zorgt het opvangbakje voor een stuk minder werk. Etensresten belanden nauwelijks meer op de grond, maar vooral in het opvangbakje. Ook heeft de slab een afgeronde en ingebouwde nekbevestiging, waardoor het een goede pasvorm heeft.

Door het siliconen zijn de slabben makkelijk schoon te maken met water en zeep. Ook is de slab bestand tegen vlekken. Het belangrijkste is natuurlijk dat de slab veilig is voor jouw kindje.

Waarom een Mushie slab?


Slab met opvangbakje

Ken je dat? Je hebt gegeten en kan heel de vloer nalopen op etensresten? Met een Mushie slab is dit verleden tijd! Hoe handig is het om allen het bakje om te gooien in de prullenbak en niet meer alles op de grond te hoeven terug te vinden

Veilig en milieu vriendelijk

Geen plastic! Doordat de slab is gemaakt van Food-Grade siliconen is de slab vrij van de schadelijk stoffen BPA en PVC. Wanneer men deze stof te veel binnen krijgt, brengt dit vervelende gezondheidsrisico's met zich me. Vooral kinderen erg gevoelig voor de stof BPA. Ook zijn de slabben milieu vriendleijk

Kwaliteit

De slabben hebben een fijne pasvorm door de handige sluiting. De slab heeft namelijk een afgeronde en ingebouwde nekbevestiging. De slabben zijn tevens van licht materiaal, waardoor ze niet te zwaar zijn.

Mushie slab

Hoe maak ik een Mushie slab schoon?

Een Mushie slabbetje kun je makkelijk schoonmaken met water en zeep! Gebruik hier bij voorkeur een milde zeep voor. Zitten er etensresten in het opvangbakje? Gooi dit dan vooraf even in de prullenbak.

Waar kan ik Mushie slabben kopen?

Mushie is te koop bij Happy Bliss!

Wil jij graag de producten van Mushie bestellen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!

Vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten naar Nederland gratis!

Mushie