Naïf Care

Naïf Care

Wat is Naïf?

Naïf is een natuurlijk en betrouwbaar huidverzorgingsmerk voor baby's en kinderen. De producten zijn van pure kwaliteit, met alleen de producten die een baby echt nodig heeft. Het doel van Naïf is om de allerbeste verzorgingsproducten te maken die vriendelijk zijn voor de huid en de natuur. Toen veel vrouwen de verzorigngsproducten voor baby en kind gingen gebruiken, heeft Naïf ook een lijn voor vrouwen ontwikkeld.

Naïf is opgericht door Jochem en Sjoerd. Toen zij in 2013 voor het eerst allebei vader werden, kwamen zij erachter dat er enorm veel schadelijke ingredienten in babyverzorging zit. Tevens zijn deze schadelijke ingredienten niet alleen schadelijk voor de huid van je baby, maar ook voor het milieu. Veel chemicaliën in cosmetica verdwijnen namelijk via het doucheputje of oceaan in het milieu. Hier wilde deze vaders iets aan veranderen en toen is Naïf ontstaan... Verzorgingsproducten die goed zijn voor het milieu en de huid van je kindje!

Naïf haarlotion

Waarom Naïf?

Naïf is een betrouwbaar en natuurlijk huidverzorgingsmerk. Tevens zijn de producten van Naïf vegan, dierproefvrij en glutenvrij. Aan de producten van Naïf zijn geen onnodige ingrediënten toegevoegd. Daarnaast streven zij naast de inhoud ook naar een duurzame, 100% gerecyclede verpakkingen, navulverpakkingen en een duidelijk grondstoffenplan.


Is Naïf natuurlijk?

Ja, Naïf is natuurlijk, maar niet voor 100%. De parfum in de producten van Naïf is namelijk synthetisch. Hier is bewust voor gekozen! Een allergeen-vrij synthetisch parfum veroozaakt namelijk de minste kans op allergische reacties! Buiten de parfum zijn alle ingrediënten natuurlijk!


Is Naïf vegan?

Ja, Naïf is vegan! De huidverzorging van Naïf bevat geen ingrediënten die afkomstig zijn van dieren.


Is Naïf dierproefvrij?

Ja, alle producten van Naïf zijn dierproefvrij. Wist je dat sinds 2009 het zelfs binnen de Europese unie verboden is om cosmetica op dieren te testen.


Is Naïf glutenvrij?

Zeker, Naïf is glutenvrij! In het proces van het hydroliseren de tarwe proteïne gaan de gluten verloren!

Naïf goed voor baby

Naïf voor baby

De producten van Naïf zijn zelfs al te gebruiken voor jouw newborn. Wel wordt aangeraden om de wasgel, shampoo en bodylotion pas later toe te voegen. Puur omdat jouw newborn dit nog niet nodig heeft. In de buik wordt de huid van je baby beschermd, door een vetlaagje en vruchtwater. Buiten de baarmoeder valt dit weg, maar heeft je baby een eigen natuurlijke beschermlaag opgebouwd. Deze beschermlaag is wel heel minimaal en fragiel. Daarom heeft Naïf hun producten zo gemaakt, dat deze de natuurlijke beschermlaag niet aantasten. Hierdoor blijft de huid van je baby optimaal beschermd.

Tevens hangen er geen risico's aan de producten van Naïf. Je moet ze uiteraard wel gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn. Tevens zijn alle producten dermatologisch getest op allergenen. Uiteraard is iedere huid wel anders, mocht er een allergische reactie optreden, dan adviseren wij je om je huisarts te raadplegen.

Naïf badschuim

Waar kan ik Naïf kopen?

Naïf Care voor baby en kind is te koop bij Happy Bliss!

Wil jij graag de producten van Naïf bestellen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!

Ervaring met Naïf

Verschillende van onze klanten hebben hun ervaring met Naïf gedeeld in een review. Deze reviews zijn uitgebreider terug te lezen op Google. Ben jij zelf klant van ons, dan waarderen wij het enorm wanneer jij ook je tevredenheid uitspreekt in een Google Review!


Super fijne producten voor het gevoelige huidje van mijn peuter. Voorheen makkelijk last van eczeem en een schrale huid, maar met de producten van Naïf (waar ik eerst de mini's van mocht testen) is dat voorbij.


Dankzij Happy Bliss heb ik de babyproducten van naif geprobeerd bij ons zoontje van net 1 jaar oud met een hele gevoelige huid. Het is echt een super fijn merk, het ruikt erg lekker en verzorgt de huid erg goed.


De body lotion is makkelijk uit te smeren en je hebt er weinig van nodig, ook is deze zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ook de shampoo en was gel zijn aan te raden. Naast dat het erg lekker ruikt is zijn huid ook erg zacht.


Heerlijke natuurlijke producten voor de allerbeste zorg van je baby/kind. Zo fijn dat er geen parabenen in zitten En het ruikt super lekker!!

Naïf voor baby

Naïf Care bestellen

Wil jij verzoringsproducten van een betrouwbaar huidverzorgingsmerk? Kies dan voor Naïf! Vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten naar Nederland gratis!