Natruba

Natruba

Wat is Natruba?

Natruba is een Deens familiebedrijf en maakt natuurrubber speelgoed. Het bedrijf is in 2016 opgericht door Kasper en Line. Toen hun dochter werd geboren maakte zij zich zorgen, vooral om het speelgoed wat zij in haar mond stopte. Toen besloten zij om hun eigen lijn in natuurrubber speelgoed te ontwikkelen. Het bedrijf is dus echt ontstaan uit liefde voor hun dochter.

Natruba

Wat is een bijtring?

Een bijtring verlicht te pijn bij doorkomende tandjes. Vaak komen vanaf ongeveer 6 maanden de tandjes bij een baby door. Dit zorgt voor pijn en ongemak aan het tandvlees. Je merkt dit vaak doordat kinderen hun handen in hun mond gaan stoppen. Een bijtring is hiervoor een goede optie, het verlicht de pijn en handjes worden minder vaak in de mond gestoken.

Waar zijn Natruba bijtringen van gemaakt?


Materiaal bijtring

De producten van Natruba zijn gemaakt van natuurrubber. Dit betekent dat de producten vrij zijn van BPA, PVC, ftalaten en nitrosamines. Zo zit de chemische stof BPA in veel kunsstof producten, terwijl een grote hoeveelheid hiervan schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Tevens zijn baby's en kinderen veel gevoeliger voor deze stof.

Verf bijtring

De bijtringen zijn geverfd met natuurlijke en food-grade verf. Dit is niet schadelijk! Wel kan de kleur na verloop van tijd wat gaan vervagen. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen wordt aangeraden de producten niet in direct zonlicht te leggen. Bewaar ze tevens op een schone en droge plek.

Natruba

Waarom Natruba?

Het speelgoed van Natruba is gemaakt van natuurrubber. Dit materiaal is veilig voor jouw baby, aangezien het vrij is van de chemische stof BPA. Tevens zijn de producten van Natruba van hoge kwaliteit en kunnen ze al vanaf 0 maanden gebruikt worden.

Naïf badschuim

Waar kan ik Natruba kopen?

Natruba is te koop bij Happy Bliss!

Wil jij graag de producten van Natruba bestellen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!

Hoe maak ik een bijtring schoon?

Een Natruba bijtring kun je het beste schoonmaken met een vochtige handoek. Maak een sopje van water en milde zeep, dep daar de handoek in en maak de bijtring schoon. Gebruik absoluut geen vaatwasser of magnetron om het product te sterriliseren, dit kan het natuurrubber schaden.

Natruba

Natruba badspeelgoed

Natruba heeft naast hun leuke bijtringen ook badspeelgoed. Een leuke badzwaan mag natuurlijk niet ontbreken in de badkamer. Ook de badzwaan is gemaakt van natuurrubber en vrij van schadelijke stoffen.

Natruba bijtring bestellen

Wil jij een bijtring, waarvan je zeker weet dat deze veilig is voor jouw kindje? Dan is een bijtring van Natruba de beste keuze! Vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten naar Nederland gratis!