Houten speelgoed


Little Dutch heeft prachtig houten speelgoed. De kleuren zijn mooi zacht, de producten zien er stijlvol uit en ze zijn ook nog eens tijdloos.

Informatie over houten speelgoed Little Dutch


Little Dutch

Little Dutch biedt mode essentials, accessoires en kleurrijk speelgoed voor baby en kinderen. Met het assortiment dragen zij bij aan de belangrijke vormende jaren van een kind. Little Dutch is ontstaan vanuit een hobby. Rinke was zwanger en kon in de winkels niet vinden waar zij naar opzoek was. Zij maakte de mooiste creaties voor op de babykamer. Na verloop van tijd kwam er ook door andere vraag naar deze producten. Inmiddels is Little Dutch in 10 jaar uit kunnen groeien naar een merk wat door heel Nederland en Europa bekend is.


Houten speelgoed

Tegenwoordig is houten speelgoed helemaal in. Zeker het houten speelgoed van Little Dutch is favoriet bij vele ouders en hun kinderen. Het houten speelgoed past bij de jaarlijks aansluitende collecties. Zowel het speelgoed als de kleding en decoratie sluit hiervan goed op elkaar aan. Het speelgoed is trendy, maar toch tijdloos. Hierdoor kan jouw kindje er lang van genieten!


Hoe maak ik houten speelgoed schoon?

Houten speelgoed maak je schoon door middel van een vochtige doek. Je kunt dit doen in combinatie met een mild of biologisch sopje. Zorg dat het speelgoed niet te nat wordt en wrijf het speelgoed altijd goed droog.