Aankondiging


Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Dit mag gevierd worden met onze items om je zwangerschap aan te kondigen. Zo wordt de bekendmaking van jullie zwangerschap een extra groot feest!

Informatie zwangerschapsaankondiging


Leuke zwangerschapsaankondiging

Met leuke items zorg je ervoor dat jouw zwangerschapsaankondiging een groot succes wordt. In ons assortiment zijn verschillende items te vinden. Je kunt hiermee de zwangerschapsaankondiging heel klein houden, maar ook een stuk groter uitpakken. Zo kun je ervoor kiezen om een groot feest te geven of het alleen met een leuk item bekend te maken.


Zwangerschapsaankondiging Social Media

Tegenwoordig is het ook erg gebruikelijk om de zwangerschap aan te kondigen op Social Media. Vaak gebeurd dit in combinatie met een leuke foto. Wanneer je een foto van de echo op facebook zet is het bijvoorbeeld erg leuk om hier "baby" confetti bij bij te voegen. Ga je zelf op de foto? Dan is de "Mom to Be" tiara en sherp erg leuk! Dit maakt je foto net wat orgineler en het zal daarom gelijk opvallen.


Zwangerschapsaankondiging familie

Vaak wordt een zwangerschap wat groter aangekondigd bij familie. Meestal wordt er voor gekozen om het eerst bekend te maken bij de ouders van het zwangere stel. Als aanstaande opa en oma wil je dit namelijk dolgraag weten. Daarna wordt het vaak pas aan de rest van de familie bekendgemaakt. Tegenwoordig is het ook steeds gebruikelijke om dit gezamelijk aan de gehele familie te vertellen. Bij de bekendmaking van de zwangerschap worden dan vaak leuke items gebruikt zodat het net wat specialer is.