Babyshower


Is er een vriend of familielid zwanger? Dat moet natuurlijk gevierd worden met een babyshower! Versier de ruimte met onze accessoires en maak er een groot feest van.

Informatie Babyshower


Wat is een babyshower?

Een babyshower wordt georganiseerd om de aanstaande moeder te verassen. Meestal wordt dit vier tot zes weken vooraf aan de bevalling gevierd. Een babyshower komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika.


Babyshower organiseren

Is jouw dochter of beste vriendin zwanger? Dan is het waarschijnlijk aan jou om een babyshower te organiseren. Bij het organiseren komen enorm veel dingen kijken. Van het uitnodigen van de vriendinnen tot het kiezen van leuke babyshower spellen. Wil jij een te gekke babyshower organiseren? Lees dan snel alle informatie die je nodig hebt.


Versiering babyshower

Een babyshower organiseer je vaak in combinatie met leuke versiering. Zo ziet de locatie er erg feestelijk uit. Vooral met slingers en balonnen kleed je de locatie erg leuk aan. Ook is het leuk om de aanstaande mama in het zonnetje te zetten met een leuke "Mom to Be" tiara en sherp.


Babyshower cadeau

Bij een babyshower is het erg gebruikelijk om een cadeau te geven aan de aanstaande mama. Het kan zijn dat iedereen een eigen cadeau meeneemt, maar het kan ook zijn dat er een gezamelijk cadeau wordt gegeven. Zoek je nog een leuk cadeau voor de babyshower? Bij Happy Bliss shop je de leukste items voor baby en kind.