Gender Reveal


He or She? What will it be? Maak het geslacht van jullie kindje bekend in combinatie met deze leuke items.

Informatie Gender Reveal Party


Wat is een gender reveal party?

Een gender reveal party is een feest waarbij het geslacht van de baby bekend wordt gemaakt aan de ouders, familie en vrienden. Om het geslacht bekend te maken worden vaak de orgineelste ideen uitgewerkt. Gebruikelijk is een gender reveal taart of ballon. Het kan zijn dat de aanstaande ouders het geslacht vooraf aan het feest al weten. Zij weten dan al wat het wordt en organiseren dan vaak het feest helemaal zelf. Ook kan het zijn dat de ouders het geslacht zelf nog niet weten. Dan wordt vaak een envelop afgegeven aan degene die de taart maakt of de ballon vult.


Wanneer organiseer je een gender reveal party?

Vaak krijg je het geslacht van de baby tijdens een 20-weken echo te horen. Ook kun je vaak vanaf 14 weken een geslachtbepalingsecho laten doen, d.m.v. een pretecho. Vanaf het moment dat je het geslacht weet kun je de gender reveal party houden.


Versiering gender reveal party

Het is erg leuk om de locatie, waar je de gender reveal party houdt te versieren met leuke decoratie. Vooral de ballonnen met de tekst "Boy or Girl?" of "He or She?" zijn erg leuk om de spanning wat op te voeren. Iedereen is namelijk super nieuwsgierig naar het geslacht van jullie kindje.


Gender reveal cadeau

Ook is het vaak weer gebruikelijk om een cadeau aan de aanstaande ouders te geven tijdens de gender reveal party. Vooraf aan het feest weet je uiteraard het geslacht nog niet. Het is dus verstandig om een neutraal cadeau te geven. Zoek je nog een leuk cadeau voor de gender reveal party? Bij Happy Bliss shop je de leukste items voor baby en kind.